Фитнес Пулс

Спортен триумф под тепетата.

pulse-fitness

Всеки гост настанил се в Capital City Center има безплатен достъп до Pulse Fitness & Spa.

Pulse Fitness & Spa PLOVDIV е новият дом на спортуващия пловдивчанин. Разположен в близост до ключови градски артерии на площ от 4,000 кв. м., този клуб от най-награждаваната верига за фитнес и уелнес в България е едно истински всеобхватно изживяване. От приглушената светлина на кардио и силовите зони със стотици спортни и фитнес аксесоари на най-престижните марки за фитнес оборудване в света до мраморните плочи в спа зоната и тлеещите в ъглите свещи, Pulse Fitness & Spa PLOVDIV ще ви очарова с качество и безупречно внимание към детайлите.

Без значение дали сте начинаещ, напреднал или все още събирате кураж да влезете за пръв път във фитнеса, тук ще намерите начин да изпълните всяко свое желание.

Забавлявайте се с най-близките си приятели в груповите тренировки, водени от най-добрите инструктори в страната. Повдигнете тонуса си на мултимедийните бягащи пътеки от последно поколение. Оформете и най-малкото мускулче в тялото си с помощта на световнопризнатите уреди на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym. Погрижете се за духа си в масажните студиа. Възползвайте се от безупречните услуги като богато заредения протеинов бар, чистите съблекални, солариума и експертния диетологичен кабинет. А накрая изчистете ума си от всякакви мисли и потънете в тотално спокойствие в парната баня, осеяна с фин аромат на ментол и лавандула.

Получете всичко това и още много повече в отличения за фитнес на годината през 2016- а Pulse Fitness & Spa PLOVDIV.

4000 Кв. м. площ

7-23 Пон-Пет

9-23 Съб-Нед

2 Guests 4 Guests 6 Guests Breakfast Internet Parking Fitness Safe Minibar Penthouse Music Arrow Right Chevron Circle Down Envelope Telephone Location Instagram Facebook